,

Οργανώστε την ντουλάπα σας .

4/01/2014 11:55:00 AM

Η ντουλάπα μας είναι ένα κεφάλαιο δύσκολο! Πρέπει να είμαστε πολύ οργανωμένοι και τακτικοί για να την διατηρούμε σε καλή κατάσταση και και να μην γίνεται πανικός εκεί μέσα από τα ρούχα. Τώρα είναι μια καλή εποχή , η μετάβαση από τον χειμώνα στο καλοκαίρι, για να καθαρίσουμε και να οργανώσουμε την ντουλάπα μας!

Μην βιαστείτε να το κάνετε μέσα σε λίγες ώρες. Το ιδανικό είναι να αφιερώσετε ένα Σαββατοκύριακο, εάν μπορείτε! Χωρίστε τα ρούχα σας σε τρείς κατηγορίες.

  • Αυτά που θα κρατήσετε 
  • Αυτά που θα χαρίσετε
  • Αυτά που θα πετάξετε
 Κρατάμε τα ρούχα που πραγματικά φοράμε και όχι τα ρούχα που κάποια στιγμή μπορεί να φορέσετε. Αν δεν έχετε φορέσει ένα ρούχο μέσα σ' ένα χρόνο, τότε είναι απίθανο να το φορέσετε κάποια στιγμή. Μην τα λυπάστε είναι μόνο υλικά αγαθά που κάποιος άλλος μπορεί να τα φορέσει ή και να τα έχει περισσότερο ανάγκη! Αν δεν είστε απολύτως σίγουρες κρατήστε το για ένα χρονικό διάστημα που εσείς θα ορίσετε και εάν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα  δεν το φορέσετε  τότε χαρίστε το! 

Ξεφορτωθείτε όλα τα φθαρμένα , σκισμένα και σε κακή κατάσταση ρούχα και αξεσουάρ!
Πετάξτε τα χωρίς δεύτερη σκέψη αν δεν μπορούν να αξιοποιηθούν,  απλώς καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στην ντουλάπα σας!

Οπλιστείτε με καλή διάθεση , όρεξη και αποφασιστικότητα και οργανώστε την ντουλάπα σας! Παρακάτω είναι ένα πίνακάς που θα σας βοηθήσει πολύ για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε αυτό το project! Σας εύχομαι να έχετε έναν καλό μήνα!

* Μεταβείτε στο σύνδεσμό της εικόνας από κάτω για καλύτερη  προβολή του πίνακα!

share this on »
 photo facebook_zps8d483e9e.png
 photo twitter_zps1a2a45e0.png
 photo pinterest_zps549d2941.png

You Might Also Like

3 Σχόλια

  1. Καλημέρα Μαρία μου!Καλό μήνα!!!Πρέπει να οργανώσω τήν ντουλάπα μου!!Χαμός γίνεται!!Πολύ ωραίες ιδέες!!Φιλάκια!!

    ReplyDelete
  2. Βαριέμαι πολύ την αλλαγή τώρα με τα καλοκαιρινά, αλλά ανυπομονώ να φορέσω ελαφριά ρούχα. Πάντα χαρίζω ρούχα που δε φοράω πια, αλλά κρατάω και κάτι που δεν μπορώ να αποχωριστώ και ας μη το φοράω πια.
    Καλό μήνα!!!

    ReplyDelete

I heart comments !!!