, ,

21+1 ιδέες για σπιτικό κολατσιό στο σχολείο

9/01/2014 03:26:00 PM





Καλό μήνα και καλή εβδομάδα! Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που ξεκινάνε τα σχολεία και οι περισσότερες μαμάδες τρέχουν να προλάβουν και να οργανώσουν την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Τώρα που ξεκινάνε τα σχολεία το κολατσιό - δεκατιανό είναι ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό θέμα. Πρέπει να είναι ένα γεύμα που θα δώσει την απαραίτητη ενέργεια στα παιδιά μας και χωρίς να στερείται σε θρεπτικά συστατικά, Η λύση του κυλικείου πρέπει να είναι σε πολύ εξαιρετική περίπτωση!

Πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδία μας , μαζί με τη βοήθεια του σχολείου, να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι το δεκατιανό και να μην ντρέπονται να το φέρνουν από το σπίτι         (ειδικά οι μεγαλύτερες ηλικίες).

Παρακάτω έφτιαξα μια λίστα με ιδέες για το σχολικό κολατσιό, ώστε να υπάρχει μια ποικιλία και να μην βαριούνται εύκολα. Μπορείτε να την προσαρμόσετε ανάλογα με της διατροφικές προτιμήσεις του παιδιού!


 πρωτεΐνη + υδατάνθρακας + φρούτο ή λαχανικό
















share this on »
 photo facebook_zps8d483e9e.png
 photo twitter_zps1a2a45e0.png
 photo pinterest_zps549d2941.png

You Might Also Like

1 Σχόλια

  1. Καλό μήνα Μαράκι μου!!Καλό Φθινόπωρο!!Πολύ χρήσιμες οι ιδέες σου!Θα τίς γράψω νά τίς δώσω στήν κόρη μου γιά τά εγγόνια μου!!Φιλάκια!

    ReplyDelete

I heart comments !!!